Jobba hos oss

Vill du växa tillsammans med oss? Delex har utvecklats stadigt sedan starten 1974. Idag är vi ca 40 medarbetare som jobbar i vår fabrik i Forsheda, fördelat på kontor och produktion. Vi har också en enhet i Bielsko-Biała i sydvästra Polen där vi idag är 16 st.

Vi växer och vill nå nya mål såväl på den nationella som den internationella marknaden. Vi har ofta behov av att anställa nya medarbetare på olika positioner i företaget. Som arbetsgivare tror vi på hög arbetsmoral, laganda samt att vara lyhörd för nya idéer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi skapa nya framgångar.

 

Lediga tjänster

Verktygsmakare

Vi söker en arbetare till vår verktygsavdelning. Bland arbetsuppgifterna förekommer bland annat tillverkning, underhåll och reparation av maskiner och verktyg för trådbockning, tillverkning av produktionshjälpmedel, prototyper och kontrollfixturer mm. Du har erfarenhet av CAD/CAM, god datorvana, goda kunskaper i fräsning i CNC-maskin och goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Vi använder oss av Edgecam för CAM-beredning.

Du har gott ordningssinne och en positiv inställning. Du bör vara initiativrik, självgående och har ett tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Snabbhet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Skicka din ansökan till: erik.forsberg@delex.se märk med ”Verktygsmakare”

 

Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter kompetenta medarbetare med initiativkraft och framåtanda. Lämna gärna en spontanansökan – kanske är det din kompetens vi söker härnäst.

Har du frågor om någon av våra tjänster eller om Delex som arbetsgivare? Kontakta oss!

Sebastian Mårtensson på Delex

Sebastian Mårtensson

Inköp / Produktion

+46 (0)370 – 37 46 02
sebastian.martensson@delex.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.

Läs mer