Experten på trådbockning

Ett småländskt företag med stora visioner, specialiserade på trådbockning. Med mycket kunskap och lång erfarenhet kan vi vara behjälpliga i många olika typer av projekt, vare sig det gäller en standardiserad detalj eller ett projekt i utvecklingsstadium.

Tråddetaljer kan ha många olika användningsområden och idag jobbar vi främst inom bilindustrin, möbel, konsumentprodukter och byggindustrin. Utöver kärnkompetensen trådbockning erbjuder vi också tjänster inom rörbockning, plåtbearbetning och montering m.m.

 

Det här är vad vi erbjuder

SparaSpara

SparaSpara

Bockade tråddetaljer

Att bocka tråd är i grund och botten ett hantverk, som i generationer utförts för hand eller med enklare maskiner till hjälp.

Modern, automatiserad produktion har öppnat upp för nya möjligheter och gränserna för vad trådbockning kan användas till suddas ut.

Effektivisering, automatisering och specialanpassningar får ett större utrymme där hantverket blir något mer: en kreativ process där fokus läggs på innovation, produktionsteknik och funktion.

This is the art of wire bending

Byggställning

Tjänster

När en modern produktion möter stor kompetens och kreativitet, så växer möjligheterna för vad som kan skapas med tråddetaljer till oanade höjder.

 

Läs mer om våra tjänster

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Du accepterar användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.

Läs mer